Nico, productspecialist

Met zorg selecteert Nico de beste sportvoeding voor elke sportervaring, of het nu duurtraining of krachttraining is, intensief of ontspannend. 

Elk etiket wordt zorgvuldig uitgeplozen om u optimaal te ondersteunen.

Tilde, web & marketing

Tilde is de do it all van de groep, van administratie tot werken aan de site, ze doet het allemaal. Daarnaast zorgt ze ook nog eens dat de marketing loopt zoals het loopt. Tilde is dus een echt manusje van alles.

OVER TRANSFORM

Ik was als kind ‘ne lastige kleine’, vertelt Nico. Ik kon geen 5 minuten stilzitten en werkte daardoor iedereen op de zenuwen. Het etiket ADHD werd toen nog niet gegeven en de oplossing was dus veel bewegen. Zo ging ik voor en na school uren sporten, om het te veel aan energie kwijt te spelen.

Tegen mijn 18e woog ik slechts 56 kg (voor 1m76) meer. Door de klassieke voeding thuis en het vele sporten, kreeg mijn lichaam niet de voedingsstoffen binnen die nodig waren om te recupereren. Ik pleegde roofbouw op mijn eigen lichaam.

Zo kwam ik bij Véronique Timmermans, kampioene body building én verpleegster, terecht. Zij leerde mij trainen met de juiste voeding. Mijn lichaamsgewicht nam toe en dit enkel in spiermassa. Daar werd duidelijk dat sporten voor 80% afhangt van de correcte voeding. En ook daar werd mijn passie voor voeding gecreeërd.

25 jaar later laat ik anderen mee genieten van deze passie door het starten met TransForm. Eerst werd gekozen voor het brede publiek, waar ook niet-sporters terecht konden om te diëten. Al snel kwam het gevoel dat de uitdaging écht wel de sportieve medemens is die ik verder wil helpen; beter en gezonder te sporten.

In mijn zoektocht naar goede voeding uit de supermarkt én goede sportvoeding, kwam ik terecht bij SiS. SiS is gekend van Team Ineos, Manchester United, Adam Peaty (zwemmen), Jordan Foster (atletiek), ….. Ik kies resoluut voor deze voeding omdat SiS een groot gamma producten heeft voor mensen mét allergenen. SiS slaagt er ook in, in tegenstelling tot vele andere merken, de suikers laag te houden en toch voldoende koolhydraten aan te voeren wanneer dat nodig is. Bovendien is de voeding 100% dopingvrij en worden er stalen bewaard om dit bij discussie te kunnen aantonen.  

Bedrijf

instagram icoon wit.png
facebook icoon wit.png
mail icoon wit.png

Klantenservice

© 2018 by TransForm.