Recovery's - which, when?

Hoe zat het weer met het spreekwoordelijke bos en de bomen? Weet je niet welke recovery geschikt is voor jouw inspanningen? We zetten het gebruik van de drie recovery's hier even op een rijtje.


SiS Rapid Recovery was het eerste herstelproduct dat SiS op de markt bracht. Het is een compleet herstelproduct dat onmiddellijk na de inspanning moet gedronken worden. Het vult snel de glycogeenvoorraad aan, de eiwitten voeden de spiermassa. Vitaminen en mineralen die werden uitgezweet worden terug op pijl gebracht. Een perfecte recovery voor de vrijetijdssporter.


SiS Rapid Recovery Plus is een aanrader na zware inspanningen, langdurende trainingssessies of na wedstrijden. Het is zeer interessant voor atleten die snel moeten herstellen omdat trainingen of wedstrijden elkaar snel opvolgen. De Recovery Plus bevat meer koolhydraten en eiwitten dan de Rapid Recovery. Bovendien werden leucine en L-Glutamine toegevoegd.

L-glutamine heeft als belangrijkste doel de spieren te herstellen en het immuunsysteem te versterken. Ook leucine ondersteunt het spierherstel en levert energie tijdens de inspanning.


Het jongste broertje, SiS Rego Power, werd in samenspraak met Manchester United ontwikkeld. Deze geeft dezelfde voordelen als de Recovery Plus mét toegevoegde creatine. Deze powerrecovery is geschikt voor atleten die een intervaltraining achter de rug hebben of die korte maar zeer intensieve trainingssessies afwerken.


Alle recovery-poeders moeten binnen de 30 minuten na de training/wedstrijd worden gedronken. De poeders worden opgelost in water; oplossen in melk vertraagt de opname.

2 keer bekeken

Bedrijf

instagram icoon wit.png
facebook icoon wit.png
mail icoon wit.png

Klantenservice

© 2018 by TransForm.